Monday, June 28, 2010

Nonii, elu on kiire kiire:), aga ma võtan ennast nüüd kokku ja teen väikese ülevaate, miskuskes.
Et siis nädalavahetusest, mis algas reedel teadmisega, et täna on küll eesti poiste vaba päev. Tegime trenni ära, sättisime ennast korda ja poiste juurde, et enne pidu teeme väikese pokkeri ja siis pliksidega pittu. Pokker jäi ära ja pliksidega kaasa tulid ka poisid. Tantsisin seekord suht omaette, Mairu oli selga pannud vale kleidi, tänu millele jalgadetöö jäi väga nigelaks. Ja kuna ta oli otsustanud, et reedel ei joo, siis oligi rahulikult. Nagu kohtunik seisis nurgas ja vaatas kuidas teised tantsivad. Aga sellega pidu veel ei lõppenud, läksime koju, tegime vahukoore ja poiste juurde. Nimelt oli ühel meie omal sünnipäev. Kargasime kõik tuppa, laulsime Numpiku (sellise nimega poiss:)ülesse, aga ta väga ei tahtnud ärgata. Hommikul selgus, et lahja rõõmu põhjus oli vahukoore mittearmastus. Meie ei lasknud sellest ennast häirida ja lõikasime ise koogi lahti ja kuna meid oli päris palju, siis sõime selle ära. Jätsime hommikuks ühe tüki, aga selle sai lõpuks ikkagi Ranner. Ma ei suutnud vaadata, kuidas sünnipäevalaps oma enese sünna maha magab. Võtsin kasutusele häirivad abinõud: hüppamine voodil, küsimuste esitamine, hüppamine kõhul, aga ei midagi. Kuna sünnipäevalapsel oli seljale tätoveeritud äblik, sain sellest innustust ja tõin markeri. Natukese aja pärast oli seal veel jänes ja muud loomad, varsti oligi meil Numpsi voodis maalilaager, kõik kes tahtsid said kätt proovida. Kokku tuli meeletu kunstiteos, aga ka see ei pannud teda ärkama. Siis me läksime Mairuga koju ära, aga oi kui rahul iseeendaga:).
Hommikul käisime koka abilisteks ja hakkisime salati materiali ära. Õhtuks oli siis suurem pidu planeeritud. Kui sünnipäevale jõudsime , siis polnud seal veel kedagi:), katsime laua ja kutsuime sünnipäevalapse sööma. Pidu algas....
Varsti oli rahvas kohal ja tuju tõusis meeletu kiirusega. Kuna Numpsi mõtlematu õde saatis talle näomaalinguteks värvid, siis kasutasime juhutst, et proovida eelmisel õhtul õpitut. Kokku tuli pesuehtne eesti tõugu klaabu. Nalja sai palju, oioi kui lõbus oli! Pidu lõppes nagu ikka meeletu tantsuga.
Hommikul jätkasime samast kohas , kus laupäeval jõud rauges. Ja nii õhtuni välja, pühapäev oli siis täielik remondikas:).
Esmaspäev ja teisipäev käisime nüüd siis tööl. See nädal rohkem tööd pole, eks tuleb leppida ja kuskilt juurde otsida. AGA hommikud on siin ikka talvised, kõik käivad ringi nagu kabujussid. Asi kindlasti ka varajasest ärkamisest, aga värin läheb alles 11 paiku, kui päike soojaks läheb.
Täna õhtul on kinoõhtu, läheme Toowoombasse.
Elu on meil jätkuvalt rõõmus. Sellest sai Kaitsu ka teada laupäeva õhtul;). Ole siis ikka kallis!!!

3 comments:

  1. ja jaaa!! :) Ega ma palju muud muidugi teada ei saanudki, kui et teil rõõmus elu on, aga see ongi ju põhiline!!! Nii et sellest teadmisest täiesti piisas!! :) Ja ise olge ka kallid!!
    Ning kui teil endiselt niiii hirmus kudumise isu on, siis võite ju roosa-sinise triibulised sokid teha ;)

    ReplyDelete
  2. ära nüüd ütle, et see olid sina, kes laup kesköö paiku mulle ka helistada püüdis :D see krdi kahtlane +78... nr ehmatas mu veidi ära, aga kui see sina olid, siis on küll pagana kahju, et teie lõbusast peotujust osa ei saanud (kuigi lõbusat tuju jagus meil endal ka - pidasime ju parasjagu mu venna jubileumi, pidu oli vähemalt sama kange, kui teie oma ;)

    ReplyDelete
  3. Mina see ei olnud, kes helistas:). Mu nr hakkab +61...:). Aga no see pidutujus helistamine on ka üks paras mõistatus hommikul, et mida kõike ma kokku lubanud ei oleks. Ngu nt need sokid:P

    ReplyDelete