Sunday, June 13, 2010

Esmaspäev, kell 11.54 ja on uni. Terve nv on läinud pidutsedes, tervis on vastu pidanud, keele suhu saanud:), julgust juurde võetud ja küll see tuleb.
Reedel käisime siis peol, kohalikus öölokaalis. Me vallutasime selle:)!!! Meie hoogne tants osadele naistele väga ei meeldinud, aga see meid ei heidutanud. Pilet maksis 5 dollarit, rumm koolaga 7, aga see rumm oli jubeda maitsega.
Enne minekut istusime poiste juures ja ka need kõige tagasihoidlikumad olid lõpuks juba väga lõvid. Nii lõvid, et ei lastud isegi pittu:). Pidu lõppes siis, kui tantsupõrandale jäid ainult eestlased.
Hommikul mairu arutles, et huvitav, kas meid järgmine kord teatakse. Minu tagasihoidlik arvamus on et ikka! Nii sai siis meie eelmise nv trall alles hoo sisse.
Laupäev. Hommikul käisime poistega ühes teises linnas, mille nime ma hetkel ei mäleta. Poisid käisid jälle shopingul , meie jõlkusime niisama. Tagasi tulles otsustasime ,et võtame mõned siidrid ja nii ta jälle käest ära läkski. Olime poiste juures ja mairu tegi oma tööd. Nüüd Marguss on karvutu! No mitte üleni muidugi:). Kuna poisid pidid hommikul tööle minema, siis me jäime sinna jaurama Yo ja Stephniga. Keelebarjääri enam ei olnud, tegime tantsu ja jõime kõike mis vel oli. Hommikul oli üllatavalt hea olla, millepeale me jõime ära oma pooliku veini, käisime ülemise eesti poisi juures külas, tegime süüa ja siis läksime teise majja. Vaatasime üle oma eilsed joonistused, meenutasime tehtut ja mängisime Wiid. Kell 23 tulin koju ära. Mairu oli seda teinud u tund varem. Siis istusime Mairuga ja rääkisime veel 4 tundi juttu:).
Täna helistame siis vahendajatele, et äkki ikka saab mingit tööd. Ja õhtul on siis poiste juures treeningute esimene osa. Varsti jooksevad meil siin kõik prinkide pepudega ringi!!!
Mina olen rahul, sellist chilli ma ju taga otsima tulingi:)

3 comments: