Wednesday, June 23, 2010

Isegi siin sajab jaanipäeval:), nii kodune tunne!
Eile oligi jaan, käisime eesti poiste juures jaanitulel, pakuti liha ja salatit, tehti lõket ja õpetasin kriimudele polkat. Väga vahva pidu oli! Tegin oma haige jalaga esimesed tantsud, sain hakkama küll:). Tuttu tulin peaaegu viis, õnneks tööd tänaseks ei olnud. Teised pidid täna tööle minema, üldse ie kadesta;). Grillmeister Marguss oli ikka sama tubli, kui vanasti, nii hea liha oli. Juba hommikust alates ootasin ,et millal ometi , millal?! Tasus oodata:)
Muidu läheb meil endiselt jube kenati. Oleme nüüd kokku neli päeva tööl käinud. Üks 6 tunnine, kaks 9,5 tunnist, mis oli ikka jube ränk ja eile 5 tunnine. Muidu korjanud kive, eile lõikusime kartulitelt rohelisi kohti välja. Mina muidugi suutsin jälle kätte lõigata. Pihk oli verd täis, sellepeale tahtis Mairu kohe pikali visata. Nüüd siis tean, et verd pole mõtet talle mainida ega näidata:).Haav pole nii hull, kui alguses tundus, plaastri sain peale ja töö jätkus. Siiani on näpud kanged. Need kartulid läksid krõpsude valmistamiseks.
Mis siis veel, ega polegi suurt midag juhtunud, töö ja trenn ja väike pidu:). Enne seiklemist on vaja raha teenida, kasutan juba reservi, aga üldse ei nurise, tasub ära.
Aga elust siin. Kõik asjad on poes hästi suurtes mõõtudes. Mahlad 2,4 l , sai sama suur, kui Eesti kaks saia, piim 2 l, mis säilib u kuu ja nii edasi. Inimesed on ka suured, nii palju ülekaalulisi, aga neile pidi süüa meeldima:). Enne siia tulekut lugesin ,et inimesed on hästi sõbralikud. Mulle tundub ,et ainult vanad inimesed.Nad on küll nii nunnud, naeratavad alati, kui vastu tulevad.
Ilm. Päeval on enamvähem, kahtlustan et soojem, kui Eestis, aga tuul on külm. Kuid hommikul tööle minna on jube, nii külm ja nii pime. Pikkadel päevadel töölt tulles on päike juba loojunud, kiirelt läheb pimedaks, nagu meil talvel.
Sellega siis sai see töönädal kokku võetud, nüüd tuleb ainult pidune nädalavahetus ja hoopis uued lood;).

1 comment:

  1. Meil oli täiesti ebatraditsiooniline jaan - vihma ei sadanud!!! :P päike lõõskas ja üldse ilm oli super super. Ja pimedaks muide ei läinudki...

    ReplyDelete