Tuesday, June 8, 2010

Kolmapäev
Kell on 11.34. Täna öösel olin u kella 3-ni üleval, enne seda ei tulnud isegi und. Aga uni, mis hiljem oli oli päris kosutav.
Eilsest päevast. Päeval me ei teinudki suurt midagi, hommikul käisime väheke päevitamas, aga kuna sipelgaid oli liiga palju, siis loobusime kiirelt. Mairu värvis mu ripsmeid, jälle midagi uut:). See ilumaailm on meeletu, eile sain nt. teada, et silmad ei olegi nägu:).
Siis otsustasime, et hakkame korralikuks ja läksime jooksma. Pärast pidime minema kuttidega kinno:), aga tegelt me üldse ie viitsinud. Aga kuna nad olid selle juba plaani võtnud, siis läksime ikkagi nendega mäe otsas asuvasse linna Toowoombasse. Meie "giid" ütles, et see pidi olema sisemaa suuruselt teine linn. Majad olid seal maks 3 korruselised. Sinna pidi Marguss meid viima N shoppama, siis on poed kauem lahti. Selles linnas pidi olema ka kõige odavam alko pood. Ostsime ka meie sealt oma esimesed 4 liitrit veini, mille me kohe ka ära proovisime. Kõlbas küll ja hommikul polnudki väga viga olla. Ma suutsin isegi pool tundi jooksu teha.
Aga eile saime endale uued madratsid, nüüd on meil nagu baldahiinvoodid. Enne istumist peab kikivarvule minema, et ulataks tagumikuga vooodile. Nende madratsitega sai ka nalja. Mairu hõljus toas ringi oma kombineega, kui koputati, arvasime et poisid tahavad jälle teada, kaua meil sättimisega läheb. Mairu avas huljalt ukse, aga seal oli hoopis majaperemees Dave. Nii kiirelt kui see uks lahti tuli, läks see ka kinni. Meil oli muidugi jube naljaks ja ega peremeeski selle vaatepildi üle kurta ei saanud. Pärast Margussilt kuulsin, et Dave oli naernud ,et krdi plikad, ajavad ihu imelikuks:).
Tänane plaan on lõpuks ära osta tel kaart. Netis tegin hommikul ära tax file numbri, nüüd ongi vaja ainult veel tööd. Seda hakkame ka varsti otsima, sest sinna farmi, kui teised eestlased on , sinna me ei saa.
Aga ega rohkem meil eile ei juhtunudki, rahulik päev oli;)

3 comments:

  1. Mis ilmad ja temperatuurid teil seal on ja loodus ja kas sipelgad on nagu meil või kukruga ...?
    Meil siin alla 20 kraadi ja kohati sajab ja tuulab. Tahaks SOOJA!
    Palju see ajavahe siis on, et magatud ei saa?
    Tervit kõigile ja ootame huviga kirjutisi iga päev.
    Pai!

    ReplyDelete
  2. Sipelgad nagu meie kuklased. Sooja päeval ikka üle 20, saab ikka lühikestes ringi ajada. Õhtul ja öösel on külm. Ajavahe on 7 tundi, aga tundub ,et täna öösel on unega:).

    ReplyDelete
  3. No nii, profiilipildi järgi tundub, et käidki seal pea alaspidi:D!

    ReplyDelete