Sunday, June 6, 2010

Austraalia
Jõudsime kohale, täitsime ära mingid paberid ja siis passikontrolli. Tollitöötaja teatas, et ta on Tallinnas käinud ja siis küsis ,et miks meil medalid kaelas on. Seletasime ka selle looo talle ära. Siis valgustati läbi meie pagas, küsiti ,et kas süüa on, vastasin ,et jah šokolaadi, ta küsis ,et kas ma olen selles päris kindel, et ainult see, olin. Aga Mairu sama küsimuse peale teatas, et ta ei mäleta, siis sai tollionu vaadata , mis Mairul kotis on. Uudishimu põhjuseks olid need kommid, mis lennukikutt oli kaasa andnud :).
Ja siis me lähemegi, Marguss tuleb meile vastu, peaaegu otse peolt. Jõuame nende juurde varahommikul, aga enamus on üleval, pidu oli pikk olnud :). Kell 9 otsustatakse ,et kaua on kuival oldud küll ja nii ta läheb. Alustame rahulikult veiniga, siis tulevad juba muud joogid ja siis lõpetuseks on vanakas piimaga. Pidu on võimas, pidu kestab u 15 tundi:). Hommikul lähevad teised tööle, meie jääme magama. Päeval kui teised töölt tulevad käime ära poes, sest kõht on kole tühi, võtame ka mõned siidrid. Õhtul kolime oma koju. meil on tuba nagu kainer: kiviseinad, kaks kõva voodit ja kummut. Aga me ei kurda, siit saavad asjad ainult paremaks minna:)
U kell 11 läheme magama, kell 1.22 on uni läinud, selgub ,et ka Mairul. Väheke veel püüan magada, aga seda mida pole on uni. Otsustame ,et ok, teeme ühed siidrid, et äkki siis tuleb tagasi. Nüüd ma siin siis kirjutangi.
aa ja Mairu palus edasi öelda, et kõik on ok :)

3 comments:

  1. Assaaa :) vähemalt kohal - tublid. Ja kuidas kohalik siider on - kallis, odav, hea, hapu :P?
    Jõudu ajavahega harjuda ja kallistused siit enne spordipäeva.

    ReplyDelete
  2. siider on igal pool hea:P
    aga olen mõtteis teiega;), tervita siis teisi kaa

    ReplyDelete
  3. No tundub nii gutalik elustiil..... aii ma sulle ei tule sealt tagasi!!!
    Igatahes rohkelt seiklusi, et meil oleks ikka mida lugeda ;)
    kallid sulle ning mairule ja margussile ka ja rannule üks pikk pai!

    ReplyDelete