Thursday, June 10, 2010

Reede
Kell on 12.38, jätkuvalt voodis. otsustasime ,et täna ei tee midagi:). Öö on jälle vahele jäänud,sest und ikka ei ole.
Aga eelnevatest päevadest. Üleeile tegime endale siis tel kaardid. Sellega oli ka jube jama, aga võime enda üle uhked olla, saime hakkama. Pidime tel teel mingi tädiga rääkima (Mina oma "soravas" inglise keeles:)), aga lõpuks saime üksteisest aru ja tel töötab! Siis püüdsime kõneaega peale laadida, see ei õnnestunud, õhtul läksime poiste juurde ja ka nemad ei saanud. Tekkis juba tunne, et millega me jälle mööda oleme pannud. Eile siis läksime poodi tagasi ja selgus, et eelmine müüa oli meile vale pileti välja printinud, õnneks saime ära vahetada. Nüüd me siis saame helistada!!!
Eile saatsime vahendajatele sõnumeid, keegi ei vastanud:). Täna peaks neile helistama hakkama, aga kohe üldse ie viitsi, raha veel on:D. Aga eks paistab, mis päev toob.
Eile õhtul käisime Toowoombas (hellitavalt Tuvumpsis) shoppingul. Marguss võitis, mina sain viimase koha:). Minu kaine mõistus takistas, otsustasin, et enne pean palga saama, siis võin kulutama hakata. Aga väikese kleidikese ma siiski endale ostsin.... ilus... tiibuline... :).
Õhtu viimase osa veetsime üleval eestalaste juures, juues teed jäägriga. Õues oli eile jube külm, tegime ennetust, et mitte haigeks jääda:). Ja kui magama minemise aeg kätte jõudis, siis und enam ei tulnud. Magama jäin vist u 5 ajal. Täna ärgates oli selline raske väsinud tunne, aga no lohutab see, et õhtul saab ju pidu:)
Olge tublid;)

3 comments:

  1. Nüüd vist võid julgemalt poodelda, sest puhkuseraha tuli. Või hakkad juba piletit tagasi vaatama?

    ReplyDelete
  2. ma sulle siin hakkan ähvardama!! ise lubasid, et tuled sügisel külla, teeme sõitu....

    ReplyDelete