Thursday, June 17, 2010

Tere jälle! Rahuldan nüüd teie uudishimu, et mis siis ikkagi meil vahepeal juhtunud on:)
Tegelt polegi suurt midagi, ikka elame Gattonis, ikka magame samades voodites:) ja ikka oleme öösel ülval, kui pole joonud. Otsustasimegi, et kaine peaga me enam magama ie lähe:D, see on mõtetu raiskamine, und lihtsalt pole.
Mõtleme siis, mis vahepeal juhtunud on.
Teisipäeval käisime kinos, kõik.
Kolmapäeval ärkasime 5.10 ja ootasime Kingslyt,aga ta ei tulnud ja kui ma helistasin, siis selgus tema eilse õhtu helistamise põhjus, olime ärganud niisama. Päev otsa oli selline tunne, nagu oleks ilge käkiga hakkama saanud, aga õnneks helistas ta õhtul uuesti ja ütles ,et ikka saame tööle.
Neljapäev me ärasime jälle 5.10 ja läksimegi oma esimesele tööle.Korjasime kombaini peal kartulitest kive välja. Kokku saime 6 tundi töötada ja selle eest saame kätte 90 dollarit, et siis ühe nädala rent on makstud:). Järgmine nädal on lootust ,et saame terve nädal töötada. Raha oleks siin vaja küll:).
Aga tööst, see pole üldse nii hull, kui arvama peaks.Aga selg oli küll jube kange. Eelmine päev tegime veel poistega trenni (ekstra tegin alaseljale harjutusi), nüüd pole enam vaja, kui tööle saame:).
Seda kõike ma kirjutan hommikul, peale seda, kui olime tähistanud esimest tööpäeva. Hommikul on tunne ,et krt enam ei joo:), aga eks paistab mis see reede toob:P.

No comments:

Post a Comment