Monday, June 7, 2010

Gatton
no nii, jälle on kell 2.30 ja oleme Mairuga üleval, uni läks jälle ära. Käisin tegin köögis süüa, sest t kõht jälle korises. Tagurpidi olles vist läheb kõht kiiremini tühjaks:) Täna öösel me siidrit ei joo, eile see ie aidanud!
Elame nüüd siis vahvas majas, meil on palju prussakaid ja ämblikke. Ämblikud on normaalsemad, need ei torma mööda tuba ringi, aga prussakad on väga väledad. Enne kui midagi julged kätte võtta(nt. rätiku), peab seda hirmutama, siis annad väheke aega, et need rõvedikud jalga laseksid ja siis see ongi jälle kasutuskõlblik. Kahtlustame ,et varsti tapame neid juba näpuga, inimene harjub ju:).
Eilsest päevast. Käisime pangas ja avasime arve, nüüd oleme valmis tööle minema. See kõige vajalikum nr, kuhu palgaraha kanda, on nüüd olemas. Ranner rääkis farmis bossiga ka, et kas tööd on, pidi mõtlema. Kuna raha veel on, siis võib korralikult läbi mõelda ja alles siis meid tööle võtta. Kiiret pole! Õhtul käisime eestlastel külas kaarte mängimas (pokkerit). Jäin teiseks, see oli olnud hea saavutus. Võitsin oma dollari tagasi, seegi midagi.
Gattonist:koht, mis pole mitte peopealinn vaid peopeal linn. Siin pidi olema isegi kolm peopidamise kohta:). Enne 23 peab minema peole, pärast enam ei saa. Selle tesitme ära vist reedel.
Koolilapsed on siin jube koledate riietega, nagu Austraalia sportlaste vormgi kuskil võistlustel. Kooli spordiväljakul on nt 3 tenniseväljakut. Muud meie koduteelt ei paista.
Olgu, eks me proovime nüüd siis uuesti magama jääda. Head ööd!

3 comments:

  1. Nii tore teie tegemistest lugeda! Palju tervitusi, olge tublid :)

    ReplyDelete
  2. Põnev on arvutit avada ja vaadata, kas on sul ka uusi pajatusi! Ei oskagi enam arvata, kas sa oled just magama jäänud või hoopis varsti tõusmas, minu arvestuste järgi peaks teil kell kohe kaheksa hommikul olema. Veel 5 minutit ja meil on ka siin teisipäev kätte jõudnud. Olge tublid!

    ReplyDelete
  3. Prussakad on kenad kaaslased küll, hoiavad meeled erksad ja karvad kenasti turris. Mis tööd seal farmis tehakse, ega ometi lüpsmist, söötmist, s...rookimist?
    Meie reis hakkab pühapäeval peale. Eilsel koosolekul otsustati, et tuleb ka blogima hakata (tutvudes eelnevalt ühiselt sinu blogiga). Signe tegi juba algust, lugeda saab aadressil www.muridrootsis.blogspot.com
    Olge siis tublid ja tervita kõiki meie poolt.

    ReplyDelete