Saturday, June 19, 2010

Ola!
Täna on pühapäev ja me ärkasime uues kodus. Eile me kolisime prussakapesast ära, nüüd on meil uus kodu, kus seina peal on koristamisgraafik:D Poisid ütlesid, et me saime nüüd endale ka uue ema, Tomo. Kodu on meil nüüd korralik, aadessiks Allan st. Eile oli meil kohe ka väike pidu, aga me olime nii külalislahked,et enne kella 23 panime jooksu. Siiin on vaja enne 11 peole jõuda, muidu ei lastagi. Võtsime siis Signe kaasa ja tuld, aga ööklubi ukse juures selgus, et see asutus on kinnni:). Läksime siis hoopiski baari. Tants trall ja... väänasin jala välja. P.... sain kukil koju.

Aga eelnevast. Käisin Margussiga Brisbaneis. Margusss viis mu tuulutama, et ma Gattonist kohe isu täis ei saaks:). Aga mulle meeldis, elu käis, poed olid lahti, vaade oli ilus. Käisme vaaterattal, kunstrannal, ostutänaval (kirev seltskond) . See on see koht kuhu tagasi minna. Aga meil oli kiire, sest pidime 23 tagasi olema.
Tagasi jõudes panin kiirelt riidesse ja Mairuga peole. Pidu oli meeletu, tants oli kohe mitu tundi jutti. Saime tuttavaks mingite kohalikega, kes meile ka ühe tööandja nr andis. Lubasid meie eest ka kosta. Lootust on:). Aga pidu oli puhta trenni eest!!!
Täna on ilus ilm, eks paistab, mis sellest elust saab. Krt krt krt!!!

4 comments:

  1. Tore :D. Meil oli ka eile pidu, aga mõni pidi hommikul tööl olema ja pooleööni vastu ei pidanud. Jõudu sulle siis ikka :P

    ReplyDelete
  2. Teie peod on ju teada, ma olen ka käinud ja päris hulluks on vahel läinud:P
    Mulle on jõudu vaja , muidu ei kannata tööd teha:)

    ReplyDelete
  3. Kapten küsib, kas sulle hoida tormikaid või mitte? Jaanitervitused Pärnust! :)
    Ema ütleb, et käisime kuu aega tööl, aga ei saanud jaanipäevaks raha kokku. Püsisuhe palub samuti raha saata.

    ReplyDelete
  4. Ega me pole isegi veel raha saanud, ainult arvutused ja lootus:), et kui kõik hästi läheb, siis peaks rikkaks saama:P. Aga kuna me täna tööle ie lähe, siiis see rikkus peab ka vähe ootama, elu vajab ka elamist

    ReplyDelete