Wednesday, July 21, 2010

Hommikust kõigile, kell on 11.27 ja on N.
Täna on siis lõpuks niipalju aega, et väheke kirja panna, mis ja mida me teinud oleme. Nii kiire on koguaeg olnud, et pole jõudnud meie tegemistest rääkidagi.
Alustuseks tööst. Eelmine nädal saime väga vähe töötada. Käisime korra kapsaid istutamas. See oli hea lihtne töö, istud masina otsas ja paned taimi auku. Kui rütmi kätte saab, on juba väga mõnus. Mina käisin veel ühel päeval, Mairule sellel päeval tööd ei olnud. Käisin jääsalati kastidele silte peale kleepimas ja kaste kokku tagumas. Oli ka päris mõnus töö, mustaks vähemalt ie saanud. Kastid olid plastmassist ja kokkupandavad. Neid tuli siis peksta, et nad kokku jääks. Päris tore töö, sai kõik oma halva energia välja lasta ( mitte et seda mul hullult oleks). Töö sai kiirelt otsa, kõigest 4,5 tundi. Sellel nädalal saime kolm tööpäeva teha, ikka need kartulid ja ikka need kivid. Aga kogemus juba maksab, enam ei ole seljal nii valus, et tahaks iga pausi ajal ennast selili visata, õnneks polnud sellel põllul väga palju kive ka.
Täna on meil siis vaba päev, kahtlustan ,et selle nädala lõpuni. Õhtul tuleb jälle Kingslyle helistada ja uurida.
Aga elust niisama. Ega polegi suurt midagi juhtunud. Nagu ikka on olnud palju pidusid. Mul läks reedel käest ära, niiet tõmbun väheke tagasi. Pean piiri, see aga ei tähenda, et tants ja trall ära kadusid:). Nüüd teisipäeval oli Mäti ärasaatmispidu. Jõin cocat, mängisime pokkerit (igavene teine) ja pärast oli ikka tants nii ,et sain viimasena koju. Saab ka nii! Mairu selle eest on olnud vappper ja pole millestki loobunud:D:D:D.
Aga hetkel ei tulegi midagi sellist meelde, mida siia kirjutada kannataks :). Oleme elus ja terved (väike kurguvalu ja külmetus, aga selle elab üle), mis on ju põhiline, raha on ka ja süüa saame. Olge kallid ja vaprad siis edasi;)

No comments:

Post a Comment