Sunday, July 11, 2010

Esmaspäev ja meil jälle tööd ei ole. helistasin Kingslyle, aga ta ei osanud veel öelda, kas homme saame:S
Istun õues, sest üle pika aja on toas nii soe. Öösel selle eest oli nii külm, et ei kannatanud toalettigi minna:)
Aga mis me siis oleme jälle teinud. Eelmine nädal oli meil puhkus, tööd saime uuesti alles L ja sedagi kõigest 3,5 tunniks. Olime jälle traktori peal, mis seekord oli jube elukas. Meiega koos töötas veel üks Kanada tüdruk ja üks kohalik vanamees, kes terve aja rääkis ja ropendas, aga nalja tegi ka. Päris lõbus tööpäev oli.
Esmaspäeval saime teada, et tööd selleks nädalaks rohkem ei ole. Teisipäeval mõtlesime taaskord, et eesti poistest hoiame eemale. Mairu otsustas, et lausa laupäevani. Alati kui selline lause on õhtu visatud läheb asi käest ära. Istusime Mairuga Royalis ja võtsie ühed joogid, kui Henry helistas, pidime kohtuma. Siis helistas ka Marguss ja teatas, et ka nemad ei lähe homme tööle. Võtsime siis rummi ja viina ja läksimegi külla. Asi lõppes hävitustööga ja meeletult hullu olemisega kolmapäeva hommikul. Otsustasime seekord, et joomisega selleks nädalaks on kõik, kui siis ainult L, kui lahkumispidusid peetakse. Nautisime tervelt mitu päeva puhast organismi, nii hea tunne oli:). Neljapäeval käsime Toowoombas, osad shoppasid, osad käisid kinos.
Reedel läksin poiste juurde pokkerit mängima, väljaminemise plaane isegi ei olnud. Mairu otsustas, et tal on oma "rütm":) ja alustuseks kaasa ei tule. Aga kell 21 oli rütmi jaoks õige aeg ja nii ta laekuski. Õhtu lõppes tal sellega et jõi ära kõik poiste maja joogid. Mina läksin suts varem magama.
Laupäevaõhtul oli Signe ja Mäti ärasaatispidu. Jõudsime sinna alles kell 9, siis oli peol juba hoog sees, aga tantsu veel mitte:). Mätt tegi meile korralikud shotid, mis põlesid ja puha. Kohal oli palju pilusilmeseid tüdrukuid, nad muutuvad väga lärmakas kui meile jooki anda. Lõbus oli aga ikka,ka tants ei jäänud tulemata. Kuna pidime pühapäeval väljasõidule minema, siis ma väga hulluks ei ajanud asja. Hommikul, kell 8, olid valmis autosse istuma kõigest kolm inimest:). Läksime siis ( mina , Mätt ja Henri) Sunshine Goastile, plaaniga purjtama minna. Henri oli leidnud koha, kus saab tasuta purjatada, aga kohal pidime olema kell 10.15. Kajuks nii vara me sinna ei jõudnud ja nii jäi purjetamine ära, nuuks. Kell 11 jõudsime sellisesse ookeani äärsesse linna nagu Moolooloba. Väga äge, suured lained, palju surfareid, inimesed sportisid, ilus ja soe ilm. Käisime ka jahisadamas, aga lähedale neile ei lastud, lähedalt saime vaadata ainult kalalaevu. Tagasi tulles, käisime kahe vaateplatvormi peal, kaunis kaunis maa! Koju tagasi jõudsime kella 5-6 ajal. Kuna väsimus oli nii suur, siis teleka vaatamisest suurt midagi välja ei tulnud, pikutasime niisama ja kui kell 11 sai, siis kobisin magama ära. Täna siis istun siin päikese käes ja loodan ,et homme ikka saame miskit teha. Õhtul on trenn, vahel oleme isegi meie tublid,sportlikud ja korralikud:P. Seniks aga kaunist suve;),
tervitades siit talvisest Gattonist

1 comment:

  1. Tere!
    Pane mõned pildid ka, et kuidas välja näeb ja mis on mis ...
    Meil siin suur jäme suvi väljas ... 30 ja +, võiks juba pisut vähemgi olla.
    Kas sulle meilile kirjutada saab? Või helistada? Kuidagi imelik on ilma sinuta siin. Ootan juba septembrit. Tuled ikka tagasi või mis?
    Kallid sulle, tervitused kõigile!

    ReplyDelete