Tuesday, July 27, 2010

Aeg ikka lendab siin! Alles ma kirjutasin ja juba on jälle nädal möödas:)
Kolmapäev ja vaba. Täitsa vajalik kohe, pole saanud puhatagi.
Eelmine nädal me käisime siis tööl nii, et ma ei mäletagi:). Eile igaljuhul andsime ära lehed, kus oli kolm tööpäeva kirjas. Kuna tööpäevad oli korralikud, siis saab õnneks väheke raha ka pangaarvele. Esmaspäeval oli meil rekord, töötasime 10 tundi, kusjuures see ei olnud plaanitud. E hommikul magasime sügavat und, kui Kingsley helistas ja küsis kas tööd tahame. Unesegaselt püüdsin küsida ,et mida teha ja mis kell. Selle peale tuli ainult et kui tahate, siis peab olema 15 min valmis. Olime ka ja tööpäev kestis kella 18-ni. Tasus ära!!! Eile oli ka tööd, õnneks läks üks kombain katki ja tänu sellele saime poole kauem töötada, et kui juba ennast põllule ajanud oleme, siis võiks ikka pikad päevad olla. Aga eile oli raske, selg oli väsinud ja jube uni oli ka. Täna siis sai magatud kenast 10-ni välja.
Aga nädalavahetusest. Olime rahulikult kodus ja ei teinud midagi. Aga no kes seda usuks?:D
Tegelt läksime reede õhtul Noosale. Gattonist u 2,5 tunni kaugusel ookeani ääres. Marguss tahtis krossile ja teised läksid lihtsalt nv veetma. Meil oli ilus korter, sisehoovis basseini ja palmidega.
Reede õhtul osad käisid väljas osad mitte.
Laupäeva hommikul pidi Marguss krossile minema, keegi teine ei viitsinud. Aga mingi aja pärast naases ka tema, nad ei leidnud rada ülesse:). Päev läks siis selle peale, et sai väheke veini joodud ja süüa oodatud. Kokk Marguss tuli ja leevendas meie nälja. Käisme basseinis ujumas ja mõnulesime niisama. Mingi aeg vedasime ennast välja, et vaadata, kuhu me olime siis üldse tulnud. Seal oli ookean ja väikesed surfipoekesed, turiste ja vihm. Ostsime jäätise, kui vihma hakkas sadama, läksime korterisse tagasi. Istusime rõdul, kui meie rahulikule vestlusele alumislt korruselt tuli kuri hääl vahele, et me vaiksemalt võtaksime. Kolisime mingi aeg sisse ära. Hommikul selgus, et üks pere oli meie pärast välja kolinud. Aru ma ei saa, me isegi ei tantsinud , ega lärmanud, nõrgad ma ütlen. Tublimad läksid enne 23 klubitama, ma ei viitsinud, olin kodune. P hommikul käisme veel Henriga ujumas ja siis poistega krossile. Tüdrukute ja Numpsi ekipaaz põrutas Gattonisse tagasi. Kross oli põnev, eriti siis kui Billi hakkas sõitma, siis oli vähemalt keegi kellele kaasa elada. Billi on üks sõitja, kellega Marguss sai eelmine kord pilti teha. Ma lihtsalt teadsin ,et sinise särgi ja rohelise rattaga mees. Olin pildilt näinud ka, milline ta on:).Ta oli õnneks tubli ja võitis mõned sõidud.
Tagasitee Gattonisse ma magasin, reis läks kiirelt. Mairu ja Stephani olid teinud poiste majas söögi. Ajasin ka ennast sinna, tegime kiire söömingu ja koju ära. Siin ootas jälle väike vein ja teadmine ,et E on vaba. Jokutasime kella 00.15, et nooh hommikul saaab ju kaua magada, aga läks nagu ikka-hoopis teisiti:).
Aga täna on vaba, õues tibutab vihma, puhas voodis olemise päev. Eks paistab, mis päev toob!

No comments:

Post a Comment