Monday, November 29, 2010

Sydney

Oleme nüüd olnud mõned päevad suurlinnas. Kui saabusime, siis istusime ummikutes, päike küttis ja soojakraade oli 31. Tulime karavanparkki, kus viibis ka Meesak, ta oli siin olnud juba mõneb päevad kauem. Oleme nüüd platsil 13, kolme telgiga. See karavanpark on Sydney kesklinnast 35 km kaugusel, liigelda saab siit linna bussi ja rongiga. Park ise on suur ja korralik: basseini, malelaua ja rääkivate lindudega:)
Aga mis me oleme siin teinud ja mis on veel plaanis.
Saabusime siia 27 nov u. kell 2, pakkisime ennast lahti ja tegime väikesed joogid taaskohtumise terviseks. Ega sellel päeval muud väga ei jõudnudki.
Ülejärgmisel päeval sadas, aga võtsime ennast kokku ja läksime Palm beachile e. Summer Baysse. Sallyt ei näinudki:(. Kohapeal polegi seal suurt midagi, tuttav rand ja surfimaja.


Sealt edasi läksime Olümpia staadionile ja selle ümbrusega tutvuma. Kuna nv on seal mingi autode võidusõit , siis kõik kohad olid ära tarastatud ja väga ilusat üldpilti ei saanudki. Aga silt, et oleme ikkagi olümpiamängude toimumispaigas sai jäädvustatud.


Staadion, kus toimusid kergejõustiku võistlused on ümber ehitatud ragbi staadioniks. Käisime pisikesel ekskursioonil ka, räägiti väheke ehitusest, rahast ja sellest milleks seda staadioni nüüd kasutatakse. Suur ja uhke oli küll.
Välaspool staadioni on olümpiatule pukk, mille ümber 2000 aasta medalivõitjate nimed. Otsisime üles ka Eesti sportlaste sildid, oli meeldiv ja üllas tunne:).
Staadioni ees olid postid, kuhu olid kirjutatud kõigi 75 tuhande vabatahtliku nimed, kes abistasid mänge.
Täna jälle sajab, plaan minna linnaga tutvuma on hetkel riiulis ja mägedesse minna pole ka mõtet. Eks siis paistab, millal me siit edasi liigume....

3 comments:

  1. Nrmaalne. Kohustuslik Summer Bay ka ikka ära käidud ja nähtud:). Kas sa mingi aeg paikseks ka jääd? Jõulukaarti sulle vist väga kuskile saata ei ole, peab pühade ajal leppima telefonisidega ilmselt. Aga puhka hästi õekene, ja ole vees ettevaatlik. Kui Riido blogi oled lugenud, tead, millest räägin. Mõned kalad olla päris kurjad ja suured seal Aussis:)

    ReplyDelete
  2. No eks ma püüan olla ettevaatlik ja no mul hoitakse ikka silma peal:)
    Paikseks ei jää veel niipea, niiet tuleb leppida nende tel.
    Täna lahkusime Sydneyst ja hakkame vaikselt võtma suunda Canberrasse . Hetkel jälle telgis und ootamas.
    Olge te siis ikka vaprad ja ootan siis uudiseid;).
    Kallid

    ReplyDelete
  3. Palm Beach'il toimuvad filmivõtted teisipäeviti. Me kah Sally't ei näinud, küll aga Alf'i ja Marilyn'i

    ReplyDelete