Monday, August 9, 2010


No nii, püüaks siis miskit siia ka kirja panna.

Täna on teisipäev j a tööpäev on läbi. Lõikasime jälle kartuleid, homme viimane päev. Täna hommikul arvas omanik,et läheb u 12-ni. Õnneks masinad jukerdasid ja lõpeatsime hoopis 14.00. Jälle palgalisa olemas. Selle nädala palga saame õnneks korraliku. Saime kõik 5 päeva töötada. See pole muidugi väga tore, et ühel päeval oli suts ja valmis 1,5 tundi:). Homme on sama jama. Aga me meeldime sellele farmi omanikule, Mairu kuuliis , kui Glenn oli Kinslyle öelnud, et me teeme head kiiret tööd.Kiitust on ju alati hea kuulda!

Aga mis muidu. Mina, Marguss ja Henri käsime laupäeva õhtul Gold Goastil. Käisme väljas ja pühapäeval rannas. see linn on ikka nii mõnus, eriti just ookean ja vaade. Kui kunagi oleks võimalus, siis elaks küll seal. See pilt sellest kohas on siis suts üleval pool:).
Käisime mööda rannajoont ja nautisime vaadet. Henril oli rula kaasas, proovisin ka selle ära. Päris kenasti sain hakkama, kellelegi otsa ei sõitnud ja võssa ei pannud. Õpetati, et kui kiirus liiga suureks läheb tuleb muru peale sõita, kasutasin alati sellst pidusrusviisi. Sõitisin ja mõtlesin ,et huvitav, miks ma enne sellega proovinud pole. Igati kiirest isa edasi, oluline on ainult ,et oleks siledad teed, muidu pidurdab ka ilma muruta.
Teised olid sellel ajal Gattonis ja pidutsesid siin, aga no kui valida Gatton või Gold Goast siis ma ei kahtleks kunagi, kus ma olla tahaks:). Siin saab ainult töötada.
Aga ega ei oskagi väga muud kirjutada. Meie majanaabrid läksid eile Jaapanisse tagasi. Nüüdme oleme Mairuga kahkesi majas. Luks värk, keegi ei ütle , millal koristama peab ja graafikut seinal ei pea jälgima:).
Muidu läheb meil nüüd küllalt töiselt.
Praegu aga joome vaikselt veini ja plaanime minna tutvuma nurgapeal asuva joogipoega. Väike vein tööpäeva lõpuks on ainult hea. Ja nagu me arutasime, et tuleb võtta ikka mitu pudelit, homme ju lühike päev:). Täna sajab, niiet suurepärane päev olla toas ja juua klaasike veini.
Seda nüüd ka juba kõik teavad ,et me tagasi ei tule veel. Niiet meie naudime siin elukest ja kõik on täpselt nii nagu peab. Olge tublid ja meie poolt:)

No comments:

Post a Comment